Back

Sales Manager

Making life accessible

Bli med på suksesshistorien vår! iLOQ er et internasjonalt selskap med hovedkontor i Finland som tilbyr smarte låsesystemer og totale løsninger for digital adgangskontroll. Vi garanterer trygg adgang til bygninger og fasiliteter. Vi er en pioner innen vårt felt, og vår oppgave er å gjøre hverdagen enklere med et mangfoldig utvalg av trygge og bærekraftige produkter for enkeltbygg og store eiendomskomplekser. Vi har allerede mer enn 230 iLOQians i ti land. Vil du være en del av denne glade og innovative mengden? Vi har en plass for deg som Sales Manager i Norge.
Person er viktigere enn lokasjon, men fortrinnsvis i nærheten av en av de største byene.

Unlock your potential

Er du en erfaren selger, låsespesialist eller har god kjennskap til sikkerhetsmarkedet? Bli med i vår veksthistorie. Du skaper markeder, møter potensielle sluttbrukere aktivt og identifiserer nye forretningsmuligheter. Vår strategi er å selge våre produkter gjennom vårt autoriserte forhandlernettverk. Du utvikler aktivt et partnernettverk i ditt område og tar vare på dem med salgsstøtte, kunnskap, support og bygger forretning samme med dem. Du deltar i markedsføring av produkter og løsninger på messer og arrangementer, samt ved å overvåke markedet. Du har teknisk evne til å forstå feltet digitale låser og/eller adgangskontroll. Du har teknisk eller kommersiell opplæring og flere års relevant erfaring innen B2B salgsarbeid. Vi verdsetter vår kunnskap om låsebransjen. Du er teknisk orientert og har gode IT-kunnskaper. Du vil også kunne utføre oppgavene dine på engelsk. Vi ser etter deg som er en gründer og modig selger.

We believe in people

Med iLOQ kan alle gjøre en forskjell. Våre verdier styrer vår virksomhet: Vi endrer markedet, utfordrer den tradisjonelle måten å tenke på, tror på mennesker og baserer våre handlinger på bærekraftig utvikling, respekt og resultater. Innovasjon og kreativitet støttes. Vi investerer i opplæring og utvikling av våre ansatte slik at vi kan utfordre grensene for innovasjon, designe ny teknologi og skape enda bedre løsninger som gir utmerket merverdi til våre kunder.

Vennligst send søknad så snart som mulig, senest 22.05.2022. e-post trond.wiker@iloq.com. For mer informasjon, vennligst kontakt Trond Wiker, Country Manager Norge, +47 91920199.

www.iLOQ.com

www.careers.iloq.com