Back

Key Account Manager

Ansvar for at etablere, drive og udvikle strategiske kunder på det danske marked.

iLOQ søger en erfaren og kundeorienteret Key Account Manager, der kan etablere virksomheden hos en række  strategiske nøglekunder samt efterfølgende drive og udvikle relationen og samarbejdet.

Det primære ansvar for den kommende Key Account Manager er at generere salg af ILOQ’s S50-produkter til sektorerne forsyning og telekommuniktion bl.a. via OEM’er, systemintegratorer og projektsalg. Udover dette har Key Account Manager ansvaret for at supportere kunderne og har samtidig fokus på at brande ILOQ og dets produkter i forhold til målgruppen.
 
Hovedopgaver

Hvem vi forestiller os du er?
For at blive en succes i denne rolle har du minimum 5 års erfaring med salg i et internationalt forretningsmiljø,hvor du har haft kontakt med OEM- eller storkunder. Du har eventuelt en bachelor som ingeniør eller lignende, alternativt en teknisk uddannelse. Ydermere er det en fordel med teknisk viden vedrørende produkter, applikationer og låse.

Du er målrettet med fokus på det kommercielle, samtidig med at du er teamorienteret og fokuserer på tværfagligt samarbejde. I et dynamisk miljø og i en virksomhed i rivende vækst er du vant til at håndtere stramme deadlines, samtidig med at du formår at holde fokus på detaljen.

Du opererer i hele Danmark og rapporterer til den danske Country Manager. Du taler og skriver flydende engelsk.  

Er du den vi leder efter?
Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte Mercuri Urval,  Rikke Henningsen på telefon 2274 0856.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV. 

Referencenummer: DK-07185.