Back

Area Sales Manager

Stillingen

Stillingen

Som Area Sales Manager for region Sjælland varetager du en central rolle i en succesfuld finsk vækstvirksomhed. Du er del af et dynamisk og ambitiøst dansk team, og i tæt samarbejde med dine kolleger og med reference til den danske Country Manager spiller du en vigtig rolle, når det kommer til at nå virksomhedens mål.

Du har din egen kundeportefølje inden for B2B-segmentet, som du vedligeholder og udvikler, samtidig med, at du også formår at etablere nye kunderelationer. Du rådgiver og vejleder kunderne i iLOQ’s produkter og evner at inspirere dem med relevante løsninger, der matcher deres behov. Herudover er du i løbende dialog med iLOQ’s partnernetværk, som du arbejder tæt sammen med omkring den enkelte kunde. Alt salg hos iLOQ går gennem virksomhedens stærke partnernetværk, og det er dit ansvar, at partnerne i dit distrikt er klædt godt på til opgaven, at de har et solidt produktkendskab, og løbende informeres om relevante emner samt modtager relevant produkttræning.

Der er flere veje ind i jobbet, men en ting er sikkert – du brænder for salget og har i tidligere salgsjobs skabt gode og dokumenterbare salgsresultater. Du har givetvist kendskab til branchen og har arbejdet med salg af løsninger inden for låse-, adgangs- eller alarmsystemer. Samtidig har du erfaring med at udarbejde større tilbud og beregne budgetter.

Du er udadvendt, energisk, selvstyrende og tænker langsigtet. Du trives i en stilling, hvor du har frihed under ansvar, og hvor du selv er med til at skabe resultaterne. Du taler, læser og skriver flydende dansk og engelsk. Kendskab til svensk er en fordel, men ikke et krav. Du er talstærk og arbejder rutineret med it, herunder Microsoft Office og CRM-systemer.

Du er med fordel bosiddende i Roskildeområdet, hvor du vil arbejde fra hjemmekontor.

iLOQ tilbyder
en spændende stilling i en finsk vækstvirksomhed, der har teknologiske state-of-the-art-løsninger. Du oplever en varieret hverdag, hvor du arbejder selvstændigt og proaktivt i en flad struktur. Du får stor indflydelse på din egen arbejdsdag, og du inddrages i beslutninger – store som små.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV.

Referencenummer: DK-06956.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mercuri Urval A/S, Rikke Henningsen, mobil 2274 0856.